Любен Каравелов
Любен Каравелов Природата ни е направила българи, а природата е освещено божество. Не вярвайте на гърците, които ви казват, че само гръцкият бог е бог.
Петко Симеонов - политик
Петко Симеонов - политик Николай Хайтов беше силна фигура, силен като човек. Талантлив, тип боец, патриот, който не прави компромиси в името на големите цели, които са поставени пред обществото. 
Любен Каравелов
Любен Каравелов Само онзи народ може да живее и напредва, който има свой исторически живот и своя външна и вътрешна свобода.
За пътуващите: Проверявайте туроператора в регистъра на Министерството на туризма и четете внимателно договора За пътуващите: Проверявайте туроператора в регистъра на Министерството на туризма и четете внимателно договора
30 Април 2024, 10:12 Туроператорите нямат право да ограничават реда и срока за рекламация
Във Врачанския Балкан се излюпи първото черно лешоядче Във Врачанския Балкан се излюпи първото черно лешоядче още Възстановиха дървен мост в м. Бялата вода на Витоша Възстановиха дървен мост в м. Бялата вода на Витоша още Кои продукти може да подобрят настроението Кои продукти може да подобрят настроението още Пръскаха насаждения с черен бор срещу ръждива борова листна оса Пръскаха насаждения с черен бор срещу ръждива борова листна оса още Очаква се интензивен трафик по празниците Очаква се интензивен трафик по празниците още Комарите, пренасящи малярия и денга, постепенно се местят в Европа Комарите, пренасящи малярия и денга, постепенно се местят в Европа още Ще произвеждат безалкохолно вино от лозови листа Ще произвеждат безалкохолно вино от лозови листа още
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки